NightOwl App - Error Code 10 (NL)

Het lijkt erop dat er wat problemen met uw opname van afgelopen nacht. Niet gevreesd, hier zijn enkele tips hoe u dit kan voorkomen

Bluetooth onstabiel

Het lijkt erop dat uw smartphone geen stabiele connectie heeft met de NightOwl sensor.  Dit kan veroorzaakt worden doordat de NightOwl sensor buiten het bereik van de smartphone is. We adviseren om uw smartphone binnen 2 meter afstand van uw bed te houden tijdens de nacht. U mag tijdens de nacht de slaapkamer verlaten en de sensor zal herconnecteren zodra u weer binnen bereik van uw smartphone komt.
Indien uw smartphone binnen dit bereik lag, kan het probleem bij uw smartphone liggen. U kan dit voorkomen door een alternatieve smartphone of tablet te gebruiken. Open de instructie-email die u heeft ontvangen op dit andere toestel en volg de instructies. U kan vervolgens de slaapstudie verder zetten op het nieuwe toestel voor de overige nachten.

Slechte signaal kwaliteit

Het lijkt erop dat de sensor niet goed was bevestigd rond uw vinger. De sensor te hard of te los bevestigen kan problemen met de test veroorzaken. Het is niet nodig de sensor strak te bevestigen. Indien de sensor niet comfortabel zit, kan u de sensor herbevestigen door de pleister voorzichtig opnieuw te bevestigen rond uw vinger. Ook mag de sensor niet te los zitten. Zorg ervoor dat de sensor contact blijft maken met uw huid en in positie blijft tijdens de nacht, dan zullen we voldoende data kunnen vergaren voor uw slaapstudie.