NightOwl App - Error Code 11 (NL)

Het lijkt erop dat er wat problemen zijn bij het verbinden van de NightOwl sensor met uw smartphone
Volg de volgende stappen, probeer vervolgens opnieuw te verbinden met de NightOwl sensor:
  1. (Enkel Android) Zorg ervoor dat locatievoorzieningen of GPS ingeschakeld zijn*
    1. Ga naar Instellingen --> Beveiliging en Locatie
    2. Druk op Locatie
    3. Schakel Gebruik Locatie in
  2. Controleer dat de app de nodige permissies heeft
    1. Bluetooth
    2. (Enkel Android) Locatie*
  3. Verbreek de verbinding met andere actieve Bluetooth apparaten
  4. Sluit alle andere apps op uw smartphone
  5. Herstart de NightOwl Companion app
Als bovenstaande stappen het probleem niet oplossen, probeer dan uw smartphone opnieuw op te starten.

Indien u problemen blijft ondervinden, is het misschien nodig een andere smartphone of tablet te gebruiken. Open de instructie-email die u heeft ontvangen op dit andere toestel en volg de instructies. U kan vervolgens de slaapstudie verder zetten op het nieuwe toestel voor de overige nachten.

* Waarom hebben wij uw locatie nodig op Android?
Op Android hebben wij toestemming nodig om uw locatie te gebruiken zodat we verbinding kunnen maken met de sensor. Wij gebruiken uw locatie NIET. Het is mogelijk om uw locatie te bepalen zonder GPS te gebruiken doormiddel van het scannen naar Bluetooth toestellen, om deze reden is deze permissie nodig.